Over de kunstroute   Laatste nieuws   Deelnemers 2017   Route naar Beesel  
 

Routebeschrijving

Vanuit het noorden volgt u de A73 Nijmegen-Maastricht tot afrit 18. Hier verlaat u de A73 en volgt u op de rotonde de afslag Beesel. Na circa 2 km bereikt u het centrum van het dorp.
Vanuit Venlo kunt u ook de Rijksweg N271 volgen richting Roermond. Na Reuver volgt u op de rotonde de afslag Beesel. Na circa 2 km bereikt u het centrum van het dorp.
Vanuit het westen volgt u de N277 (Middenpeelweg) tot de aansluiting op de N273 (Napoleonsweg). Hier gaat u rechtsaf richting Kessel. Na circa 1 km gaat u linksaf richting Kessel/veerpont. U steekt met het veerpont Kessel-Beesel de Maas over en gaat rechtsaf richting Beesel. Na circa 2 km bereikt u het centrum van het dorp.

Vanuit het zuiden volgt u de A73 Nijmegen-Maastricht tot afrit 18. Hier verlaat u de A73 en volgt u op de rotonde de afslag Beesel. Na circa 2 km bereikt u het centrum van het dorp.
Vanuit Roermond kunt u ook de Rijksweg N271 volgen richting Venlo. Na Swalmen volgt u op de rotonde de afslag Beesel. Na circa 2 km bereikt u het centrum van het dorp.

Vanuit het oosten (Duitsland) kunt u over de BAB230 richting Roermond of de A67 richting Venlo. In Roermond volgt u dan de A73 richting Nijmegen tot afrit 18. Hier verlaat u de A73 en volgt u op de rotonde de afslag Beesel. Na circa 2 km bereikt u het centrum van het dorp. In Venlo volgt u dan de A73 richting Maastricht tot afrit 18. Hier verlaat u de A73 en volgt u op de rotonde de afslag Beesel. Na circa 2 km bereikt u het centrum van het dorp.
Vanuit Brüggen (Duitsland) kunt u ook richting grensovergang Swalmen rijden tot aan de aansluiting op de Rijksweg N271 in Swalmen. Hier gaat u rechtsaf richting Venlo. Op de eerstvolgende rotonde neemt u de afslag Beesel. Na circa 2 km bereikt u het centrum van het dorp.
Zelf uw route plannen

Via deze link kunt u zelf uw route plannen naar de Markt in Beesel.


Via klikken op de afbeelding start een You Tube filmpje waarin U een impressie van de Kunstmarkt kunt bekijken.Beesel Creatief is een initiatief van het Gemengd Koor Beesel
Webmaster: Ben Killaars
© Copyright 2008 Dexterity ICT Services b.v.